Trainingsschema

Trainingsschema
Klik hier voor het trainingsschema seizoen 2023-2024 Let op! Dit trainingsschema gaat pas in na de zomervakantie!

Zelf training geven
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers en trainsters. Oefenstof en maandelijkse ondersteuning worden vanuit Hercules aangeboden. Ken jij iemand die het leuk vind om training te geven of sta jij zelf graag voor de groep? Neem dan contact op met een van onderstaande personen. Ook bij vragen en suggesties kan je hier terecht.

Senioren senioren.voetbal@usvhercules.nl
CLt/m O19 Jesse de Boerhjo.voetbal@usvhercules.nl


Techniektraining
De techniek training voor de onderbouw op vrijdag is per leeftijdscategorie. Deze vrijdag training is facultatief. Het doel is om zoveel mogelijk met eigen jeugdspelers (vanaf o16) en eigen senioren spelers de trainingen te verzorgen. Hiervoor kunt u ook  bovengenoemde contactpersonen benaderen.

Gelijke kansen
Vanaf het seizoen 2018/’19 is de KNVB het project Gelijke Kansen Jeugdvoetbal gestart. De KNVB houdt hierbij de ‘traditionele’ wijze van indelen tegen het licht en onderzoekt welke relatie dit heeft met het plezier en de ontwikkeling van voetballers. Het doel van het project is daarom te komen tot een (vernieuwd) opleidingsmodel welke recht doet aan de kansen die iedere jeugdspeler moet kunnen krijgen. Vanuit USV Hercules delen wij deze filosofie en passen wij daarom in de trainingen tot de jeugd O12 het Gelijke Kansen principe toe.

Klik hier voor meer informatie over Gelijke Kansen.