Hercules @Work

USV Hercules en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: USV Hercules @Work. USV Hercules @Work is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio.

Wat is USV Hercules @Work?
USV Hercules @Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt USV Hercules @Work de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen.

Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie van 1 a 3 jaar ervaring bij een notariskantoor: voor iedereen is er via USV Hercules @Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag.

Hoe werkt USV Hercules @Work?
Via de website of de app van USV Hercules kun jij de pagina van USV Hercules @Work bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent.

Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek.

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform.

Extra sponsorinkomsten
Nieuwe baan of leuke stage gevonden via USV Hercules @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten voor USV Hercules. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt USV Hercules hier ook nog eens mee!
Kilk hier voor de website van Hercules@work