Cricket
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Welkom bij de cricketafdeling van USV Hercules

Al sinds 1882 is de cricketafdeling van Hercules actief in Utrecht. Op het moment zijn er ongeveer 60 leden die samen 3 teams vullen (2 herenteams op zondag en 1 op zaterdag in de ZAMI-competitie). Ieder weekend wordt er met heel veel sportiviteit en plezier gecricket. Onze thuiswedstrijden spelen we op een groot complex in Voordorp, waar we over twee velden beschikken. Ook kunnen we gebruik maken van de indoorhal met binnenkooien en onze twee buitenkooien.

Hercules is altijd op zoek naar nieuwe leden, en iedereen is welkom. Als u graag lid wilt worden of eens wilt kijken of u cricket een leuke sport vindt, kom dan gerust een keer langs op een van de trainingen. Tijdens het seizoen kunt u het beste een keer langskomen op zaterdagmiddag of op zondag. Er is bijna altijd wel een wedstrijd aan de gang.
De kosten voor een lidmaatschap bedragen in het eerste jaar €100, plus eenmalig €30 inschrijfkosten.
Wilt u lid worden, klik dan op de knop “Lid worden” hieronder en vul het inschrijfformulier in.

NIEUWS

Aftreden voorzitter cricket

Ad de Vries heeft kenbaar gemaakt dat hij het voorzitterschap van de cricketafdeling, dat hij bekleed heeft sinds 2010, met directe ingang neerlegt om persoonlijke redenen. Hij zal zich blijven

Lees verder »

Cricket fundraiser

Three of our active members, Sudhir, Deepak and Hemant, have taken the initiative to start a fundraising campaign. The funds will be used to improve the cricket accomodation at Hercules.

Lees verder »

Cricket clothing

In the general meeting in December 2020, the committee announced having started the preparations for the upcoming season. Last month, the committee chose a new design for the Hercules kit.

Lees verder »

Season 2021 preparation

Due to the CoViD19 situation, it is not permitted to have any indoor training sessions. However it is allowed to train in pairs outdoors. Obviously the weather needs to improve

Lees verder »

EVENEMENTEN

maart, 2021

X