Verhuur zaalruimte

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte of wilt u een leuke bijeenkomst organiseren op een goed bereikbare plek in Utrecht dan kan dat op ons complex. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar en hebben ruime openingstijden. De zalen kun je desgewenst combineren met het gebruik van onze eigen sporthal. Op ons complex zijn ook meerdere sportvelden waardoor ons complex ook geschikt is voor bijeenkomsten met veel bezoekers. U kunt ook aangeven of er wensen zijn voor koffie/thee en lunch.

Als je bij USV Hercules een ruimte wilt huren of reserveren kan dat eenvoudig via dit online reserveringssysteem. Uiteraard kunnen onze leden ook de zaal of een ruimte reserveren voor een bijeenkomst.

Via het reserveringssysteem van USV Hercules in Utrecht heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid van de zalen in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Klik hiervoor op de link: Home – USV Hercules – Accommodatiehuur.nl (aqqo.com)

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare zalen. Klik op de button “Beschikbaarheid” om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar:  verhuur.sba@usvhercules.nl