Kidsvoetbal

Hercules is er voor liefhebbers die willen winnen! Van onze tegenstander, maar vooral ook van onszelf. Voor ons gaat voetbal over het verleggen van grenzen en ontwikkelen van ons talent. Vol overtuiging oefenen op een vrije trap, maar ook waardig winnen, samen teleurstelling verwerken, omgaan met weerstand. Dat geldt voor de speler die scoort, voor de coach die uitdaagt, de ouder die aanmoedigt. En vervolgens met zijn allen nagenieten in ons mooie paviljoen: ‘Vertel eens, wat was vandaag je mooiste actie (in of buiten het veld)?’

Al vanaf hun tweede jaar kunnen jongens en meisjes (samen met hun ouders) bij USV Hercules leren van het bewegen met de bal. Onderzoek laat zien dat kinderen die vroeg op een verantwoorde manier bewegen met (en zonder) bal gemiddeld een betere motorische ontwikkeling doormaken. En het is gewoon leuk natuurlijk! Bij USV Hercules groeien de voetbalvormen mee met je kind:

  • Voetjebal voor kinderen van 2-4 jaar

Samen met je vader of moeder, en andere kinderen, lekker bewegen op zondagochtend in de sporthal bij USV Hercules onder leiding van een gespecialiseerde trainer en de materialen die daarbij horen. USV Hercules biedt dit aan in samenwerking met Voetjebal Utrecht.

  • USV Hercules Europa League voor kinderen van 4/5 jaar

Van september tot en met maart speel je samen met je vader of moeder op zondagochtend Voetjebal. In april ga je buiten partijtjes 2-2 spelen op zondagochtend, in combinatie met je eerste voetbaltrainingsoefeningen als dribbelen en penaltyschieten. We sluiten het seizoen af met je eerste toernooitje in juni waarin je alvast 4-4 speelt.

  • USV Hercules Champions League voor kinderen van 5/6/7 jaar

Het volgende seizoen speel je op zondagochtend partijtjes 4-4 in je shirt van Barcelona of Juventus (vandaar de naam Champions League) en je traint op woensdagmiddag je skills onder leiding van trainers van USV Hercules.