Sponsor worden

Wil jij Hercules steunen? Klik HIER om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vind je het leuk om de sporters van USV Hercules te steunen door de faciliteiten verder te helpen verbeteren? Vind je het mooi om een vereniging van bijna 140 jaar oud nog krachtiger te helpen maken? Dat kan op vele manieren.

Sponsoring van een amateurvereniging doe je in eerste instantie niet uit commerciële overwegingen. Hoewel, als je een vereniging sponsort met ca 2500 leden, waar jong én oud graag komt en waar 6 verschillende sporten worden bedreven, dan snap je dat je stiekem best wel een groot bereik kunt hebben. Voor relatief weinig geld.

Als één van de oudste verenigingen van Nederland (bijna 140 jaar) is Hercules in Utrecht en ver daar buiten een begrip.

52 weken per jaar komen talloze voetballers, tennissers, zaalvoetballers, badmintonners, cricketers en goalballers op onze accommodatie. Ons 1e voetbalelftal en onze jeugd (O21, JO19-1 en O17-1) spelen op landelijk divisieniveau en Hercules geniet mede daardoor landelijke bekendheid. Daarbij breken ook steeds meer talenten vanuit de club door.

“Het beschaafde, keurige Hercules, waar ze heel veel talent voortbrengen”, Hans Kraay jr (FoxSports).

Het sportcomplex van Hercules is het 2e grootste sportcomplex van Utrecht en beslaat kunstgrasvelden, natuurgrasvelden, tennisbanen, een sporthal en een paviljoen, waarin ook nog een sportschool en kinderopvang zijn gevestigd. De sporthal huisvest sinds kort ook “de derde helft” (diverse activiteiten voor ouderen) en wordt ook regelmatig verhuurd aan maatschappelijke organisaties (oa Brandweer Utrecht en het Ouderenfonds). In de middagen is de zaal het domein van de kinderen van kinderopvang Mini-Stek. Het complex biedt dan ook tal van mogelijkheden.

Al met al een flink exposure voor je bedrijf, maar Hercules biedt haar sponsoren meer:

  1. Kosteloos toegang tot al haar open evenementen
  2. Vermelding in het Paviljoen
  3. Een link op de website
  4. Vermelding in het maandelijkse online cluborgaan, de Argo
  5. De televisie presentaties (narrow casting) in het paviljoen (optioneel)


Bekijk de prijslijst