Kleding

Clubkleding veldvoetbal

De voetbaluitrusting bestaat uit:

  • Hercules shirt 
  • Zwarte broek 
  • Hercules kousen 
  • Voetbalschoenen
  • Scheenbeschermers
  • Voor keepers: keepershandschoenen

Vanaf het voetbalseizoen 2016/2017 wordt voor de jeugd kleding door de club in bruikleen gegeven. Ieder jeugdlid betaalt hiervoor jaarlijks een extra bijdrage van € 25 naast de contributie.  Daarvoor krijgt hij/zij een voetbalbroekje, shirt en eenmalig een paar voetbalsokken. Voor de meisjes vanaf de O15 is er een speciale dameslijn. Ook aan de keepers wordt uiteraard gedacht. Zij krijgen een keepershirt, broekje en eenmalig sokken.

Voor de start van het nieuwe seizoen zal de kleding in een teamtas worden uitgereikt aan de teamleiders. 

De teams zijn zelf verantwoordelijk voor hun tas met kleding. Vermiste of moedwillig kapot gemaakte kleding moeten door de spelers/het team zelf  worden vergoed.

STOP JE MET VOETBALLEN, LEVER DAN DE KLEDING IN BIJ DE TEAMLEIDER EN VOORKOM EEN REKENING!

Quick is de leverancier van de nieuwe Hercules kleding. In een speciale Hercules webshop verkopen zij ook trainingspakken, sporttassen en dergelijke. Ieder lid kan hier zelf naar eigen wens zijn bestelling doen. Natuurlijk ook heel leuk om dit als team gezamenlijk te doen. 
Mocht je kleding willen passen, stuur dan een mail naar de kledingcommissie@usvhercules.nl. Dan kunnen zij de ‘paskleding’ klaarleggen, zodat je dit op zaterdag bij de commissie van ontvangst kan passen.

Clubkleding is vanaf de O8 pupillen verplicht. Vind je het leuk om voor een team uniforme shirts te sponsoren, neem dan contact op met het bestuurslid Jeugd, respectievelijk Senioren. Bekijk de volgende documenten:- Reglement Kledingplan USV Hercules_092020Wasvoorschrift van de kleding