Agenda

Leden gezocht die iets willen bijdragen

11 maart 2023

Bestuursleden

Hercules afdeling tennis zoekt bestuursleden. Hoewel je in traditionele termen kunt denken als voorzitter, secretaris en penningmeester zijn dat maar een etiketten. We zoeken mensen die zich willen inzetten voor de afdeling tennis en een of meer taken op zich willen nemen.

Taken zijn communicatie met de commissies, leden, andere afdelingen, de buurt, KNLTB, andere verenigingen etc.; financiën; werving nieuwe leden en behoud bestaande leden; nieuwe doelgroepen; park en complex beheer. Op dit moment werken we hard aan een nieuw beleidsplan voor de komende jaren en staan we aan de vooravond om de banen te vervangen. Bij voorbaat is alle hulp daarbij welkom.

TC

De Technische Commissie verzorgt de competitie in het voorjaar en in het najaar. Betekent de indeling van teams regelen, teams inschrijven bij de KNLTB etc. Werkzaamheden kent dus een paar piekmomenten in het jaar, maar volgens de huidige vrijwilligers valt dat reuze mee.

Op dit moment is het code rood bij deze commissie. De commissie bestaat nog maar uit twee leden, waarvan er een na 6 jaar het stokje wil overgeven. Melden zich geen nieuwe vrijwilligers, dan komt de organisatie van de competitie in gevaar.

Geïnteresseerd

Kortom ben je geïnteresseerd of wil je meer weten stuur dan een bericht naar voorzitter.tennis@usvhercules.nl

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down