Hercules wint ook derde oefenduel tegen HB Amsterdam

Voetbal

Hercules heeft dinsdagavond op het eigen Sportpark Voordorp met 3-2 gewonnen van HB Amsterdam. De bezoekers, bestaande uit profspelers zonder contract, kwamen op voorsprong uit een strafschop. Tim Pieters maakte halverwege de eerste helft de verdiende gelijkmaker. Vlak voor rust namen de Amsterdammers weer een voorsprong na een communicatiefout in de Hercules defensie. In de tweede helft boog Hercules de achterstand om dankzij doelpunten van Franslyn Nsingi en Storm Streng.

Komende zaterdag speelt Hercules de volgende oefenwedstrijd. Op Sportpark Voordorp is Rijnsburgse Boys de tegenstander. Het duel begint om 15:00 uur.