Hercules stelt Nordin Talha aan als nieuwe hoofdtrainer Hercules O23

Voetbal

Hercules is blij en verheugd om te melden een hoofdtrainer te hebben gevonden voor onze nieuwe O23-selectie. Nordin Talha zal komend seizoen actief zijn als hoofdtrainer van de O23! De selectie voor O23 wordt momenteel samengesteld, voornamelijk met Herculanen uit de huidige O17 en O18. Ook zal er een aantal spelers van buiten instromen. Inmiddels hebben al veel spelers aangegeven bij het team aan willen sluiten, het belooft een sterke en talentvolle groep te worden

Nordin stelt zichzelf graag voor:

“Mijn naam is Nordin Talha, ik ben 26 jaar en ik ben aankomend seizoen hoofdtrainer van de O23 bij Hercules. Ik ben al meerdere jaren actief als trainer en ik heb mijn VC3 diploma, voorheen UEFA B/ TC2 behaald. Momenteel ben ik nog actief bij PVCV in de middenbouw, als hoofdtrainer van de JO15-1.

Ik heb zelf jaren gevoetbald, ook bij Hercules. Hierdoor ken ik een aantal mensen binnen de club al, maar weet ik ook wat de spelers nodig hebben om binnen de club door te stromen. Ik ben super enthousiast en kijk ernaar uit dat ik deze talentvolle groep mag gaan coachen aankomend seizoen.”

Onze nieuwe O23 valt onder de scope van Team Doorstroom en zal als volwaardig selectieteam in onze opleidingspiramide worden gefaciliteerd. Het team zal volgend seizoen instromen in categorie A, Divisie 4. De huidige Zaterdag 1 wordt na dit seizoen opgeheven en vervangen door de O23, waar meer talentvolle voetballers zich kunnen ontwikkelen op divisie niveau.

We wensen Nordin heel veel plezier en succes bij deze mooie uitdaging. De verdere vormgeving van de staf zal op korte termijn volgen.

10 mei 2024

Hercules stelt Nordin Talha aan als nieuwe hoofdtrainer Hercules O23

Hercules is blij en verheugd om te melden een hoofdtrainer te hebben gevonden voor onze nieuwe O23-selectie. Nordin Talha zal komend seizoen actief zijn als hoofdtrainer van de O23! De selectie voor O23 wordt momenteel samengesteld, voornamelijk met Herculanen uit de huidige O17 en O18. Ook zal er een aantal spelers van buiten instromen. Inmiddels hebben al veel spelers aangegeven bij het team aan willen sluiten, het belooft een sterke en talentvolle groep te worden

Nordin stelt zichzelf graag voor:

“Mijn naam is Nordin Talha, ik ben 26 jaar en ik ben aankomend seizoen hoofdtrainer van de O23 bij Hercules. Ik ben al meerdere jaren actief als trainer en ik heb mijn VC3 diploma, voorheen UEFA B/ TC2 behaald. Momenteel ben ik nog actief bij PVCV in de middenbouw, als hoofdtrainer van de JO15-1.

Ik heb zelf jaren gevoetbald, ook bij Hercules. Hierdoor ken ik een aantal mensen binnen de club al, maar weet ik ook wat de spelers nodig hebben om binnen de club door te stromen. Ik ben super enthousiast en kijk ernaar uit dat ik deze talentvolle groep mag gaan coachen aankomend seizoen.”

Onze nieuwe O23 valt onder de scope van Team Doorstroom en zal als volwaardig selectieteam in onze opleidingspiramide worden gefaciliteerd. Het team zal volgend seizoen instromen in categorie A, Divisie 4. De huidige Zaterdag 1 wordt na dit seizoen opgeheven en vervangen door de O23, waar meer talentvolle voetballers zich kunnen ontwikkelen op divisie niveau.

We wensen Nordin heel veel plezier en succes bij deze mooie uitdaging. De verdere vormgeving van de staf zal op korte termijn volgen.

Meer berichten

Call to action

Zaterdag 1 onderuit tegen VIOD

Ook bij de laatste thuiswedstrijd was het weer mensen sprokkelen. Hercules O18 is in de race om kampioenschap en O21…