Goalball

Wat leuk dat je lid wilt worden van de goalballafdeling van USV Hercules! Wij verwelkomen graag nieuwe leden en hebben verschillende soorten lidmaatschappen. Zo is er voor iedereen een passende optie!

Jeugd/studentlidmaatschap
Wil jij als jeugdige of student meedoen met de goalballers? Dat kan! Wij bieden voor deze groep tegen een lager tarief een volledig lidmaatschap aan. Zo kun je goedkoop meetrainen en wedstrijden spelen

Semi-lidmaatschap
Soms wil je als sporter maar aan een deel van de activiteiten meedoen. Misschien vind je het heerlijk om te trainen, maar heb je niet zoveel met wedstrijden spelen. Of misschien wil je juist competitie spelen, maar lukt het niet te komen trainen. Voor deze mensen is er het semi-lidmaatschap! Met dit lidmaatschap kun je óf trainingen bijwonen óf meespelen met de competitie. Wil je beide doen? Kijk dan eens bij het volledige lidmaatschap.

Volledig lidmaatschap
Wie het leuk vindt om te trainen en wedstrijden wil spelen, kan het beste een volledig lidmaatschap aanschaffen. Met dit lidmaatschap mag je deelnemen aan alle activiteiten van de goalballafdeling.

X