JO17-1: zeer geslaagd seizoen

Datum: 28 mei 2019
Wedstrijd: koninklijke HFC
Uitslag: 1-4
Het seizoen voor de onder 17-1 zit er na afgelopen zaterdag op. De laatste wedstrijd was tegen de kampioen in de tweede divisie Koninklijke HFC uit Haarlem, deze ploeg is naar wij denken de terechte kampioen.

Wij starten de laatste wedstrijd met de gedachte als we deze winnen we nog aanspraak konden maken op promotie wedstrijden, maar vanaf start wedstrijd was het duidelijk dat HFC niet van plan was om deze wedstrijd weg te geven.

In de eerste helft een heel mooi doelpunt van HFC en zeker ook een wonderschoon doelpunt van Hercules, we gingen de kleedkamers opzoeken met een 2-1 achterstand. Na de rust werd gezocht naar de gelijkmaker maar dat mocht niet lukken , de eindstand was 4-1 voor HFC , terechte winnaar en terechte kampioen!

Het seizoen zit er dus voor de mannen van Robin van der Hulst op en kunnen gaan genieten van hun rust. Kijkend naar het seizoen met veel jongens voor het eerst spelend op dit niveau kunnen we concluderen dat het een teamprestatie is van de groep dat ze zich hebben kunnen handhaven op 2e divisie niveau en dat gaande weg het seizoen er veel positieve ontwikkelingen gerealiseerd zijn en dat er een homogene groep is ontstaan mede door inzet, passie en overredingskracht van de technische man. Dus bij deze Robin en groep bedankt en grote klasse!

Alle ouders, toeschouwers, begeleiders en niet te vergeten Swansea footballclub voor het onvergetelijke voetbalweekend daar. Langs deze weg wil ik elke speler succes wensen voor de toekomst en maak er wat moois van en niet te vergeten Liam van Ommen die door pech zijn kruisbanden heeft afgescheurd en de komende maanden zal moeten revalideren, dus veel sterkte daarmee

Groet de reporter
reporter