P17-3: Wedstrijd van de invallers

Datum: 04 november 2017
Wedstrijd: Hercules-VVJ
Uitslag: 2-5
Voorlichtingsdagen, griep, schaaktoernooien en ziekenhuis bezoek leidde ertoe dat JO17-3 zwaar gehavend aan de start verscheen. Zelfs alle 'echte' coaches waren niet beschikbaar, zodat onze coach van verleden jaar Rob de honneurs waarnam. Veel dank daarvoor als ook voor invallers Felix, Pim en Bas die verdienstelijk invielen. Ook verving Adam nog Jolle die ook al elders vertoefde en dat deed hij goed. Maar wel merk je dat alle spelers nog niet op elkaar waren ingespeeld wat al snel tot een 0-2 achterstand leidde, waar goal 1 nog onbenulliger was als 2 en de 0-3 daarn was ook geen topgoal.
 
Daarna ging het bij Hercules beter draaien en het was Patti die met een carambolegoal de 1-3 maakte en Roel na fraai gepriegel op de achterlijn zelfs de 2-3. Na de rust werd de wedstrijd wat onvriendeijker met veel onnodige ovetredingen aan beide kanten en vooral ook weinig goede passes.Tien minuten voor tijd leidde een veel te harde tackle op Max tot een rondvliegende voetbalschoen en blessure voor Max en de verwijdering van de spits van VVJ, dat met tien man verder ging maar daar zeker niet minder door ging voetballen.
 
Vijf minuten voor tijd haalde Muit zijn tegenstander neer in het befaamde gebied en uit de penalty werd het 2-4. Drie minuten daarna nog 2-5 met mooie boogbal, maar verder een wedstrijd om snel te vergeten. Het zou wel goed zijn weer massaal op dinsdag training te verschijnen want dat kan geen kwaad en donderdag gaat hij niet door.
Ton van Rietbergen