Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Jonger Oranje Talentendagen

13.09.2012

Maak kans op stage bij FC Utrecht en een plek in Jonger Oranje

FC Utrecht zoekt voetbaltalent tijdens

Jonger Oranje Talentendag

bij JSV in Nieuwegein

Utrecht, 10 september 2012 – Dinsdag 16 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen met medewerking van de scouts van FC Utrecht tijdens de Jonger Oranje Talentendagen op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Utrecht. Plaats van handeling is het complex van JSV in Nieuwegein.

De Jonger Oranje Talentendagen zijn bestemd voor alle kinderen die geboren zijn in 2001-2006. Tijdens de dag in Nieuwegein maak je kans om je droom te vervullen: kans op een stage bij FC Utrecht en spelen in één van de drie Jonger Oranje teams (Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13). Dit seizoen zijn er in totaal 14 Jonger Oranje Talentendagen m.m.v. 8 profclubs.

Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De afgelopen jaren zijn inmiddels meer dan 30 spelers van Jonger Oranje naar een profclub overgestapt!

De beste spelers van de dag zullen het regioteam Utrecht vormen en meedoen aan de grote finale op zondag 9 juni in Wormerveer. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je met je voetbalvriendjes de hele dag een groot 4 tegen 4 toernooi waarbij de winnende ploegen gaan spelen om het Nederlands kampioenschap dat in het Pinksterweekend tijdens Copa Amsterdam bij het Olympisch Stadion in Amsterdam plaatsvindt.

Ster van het Nederlands elftal en Hamburger SV, Rafael van der Vaart, is ambassadeur van Jonger Oranje.

Mediapartners zijn Donald Duck Weekblad en De Echo, onderdeel van de Telegraafgroep.

Alle informatie en inschrijven kan via http://www.jonger-oranje.nl/

Meer informatie: SportsGen, Ed Kuijper, tel. 0651610227 of per email: e.kuijper@sportsgen.nl

Website: http://www.jonger-oranje.nl/ of http://www.sportsgen.nl/Terug naar overzicht