Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules D1 grijpt net naast beker

21.05.2012

Hercules D1 verliest zinderende bekerfinale
 
Hercules D1 heeft afgelopen zaterdag de finale om de West1 districtsbeker in de hooggste categorie gespeeld tegen Foresters D1 op het terrein van Legmeervogels in Uithoorn. Na een daverende reeks, waarin onder andere Argon D1, SV Hoofddorp D1 (Kampioen van de Hoofdklasse B) en AS’80 (Kampioen van de Hoofdklasse C) waren verslagen, was de wedstrijd tegen de Foresters een zenuwslopende gebeurtenis.
 
Met de spelersbus vol supporters en afgeladen tribunes gevuld met Hercules supporters, werd de finale een ware thriller. Na de verdiende 1-0 ruststand voor Hercules boog de Foresters de stand in een paar minuten om tot 1-2. Na een enorm slotoffensief wist D1 aan het einde van de tweede helft de stand op 2-2 te brengen.
 
In de verlenging, waarin Hercules vol op de winst speelde viel het doelpunt aan de andere kant. Een enorme teleurstelling! Ondanks de nederlaag is het een unieke gebeurtenis dat Hercules D1 in deze competitie, waaraan de beste D1 ploegen van district West 1 deelnamen, als tweede is geeindigd. Super D1!  We hebben van jullie genoten!
 
Lex de Weille


Terug naar overzicht