Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules F’jes winnen PSV Masters

12.10.2011

Op 11 september hebben de eerstejaars F’jes van Hercules de PSV Masters gewonnen. Eén team werd eerste in zijn poule, het andere tweede.

Op een zonnige zondagochtend om 9 uur vertrokken 12 F’jes naar Eindhoven voor hun eerste toernooi. Hoewel ze de dag ervoor voor het eerst met 7 tegen 7 gespeeld hadden, mochten ze deze dag weer ouderwets 4 tegen 4 spelen. De wedstrijden duurden elk 10 minuten.

Team 1 met Jolle Hoogstra, Roa Kroon, Bastiaan de Ruijter, Filip Schepens, Roemer ten Zweege en Tygo Schoenmaker won de eerste wedstrijd meteen al met 5-0. Elke wedstrijd erna werd ingeluid door een swingende warming-up met een echte dj en na zes gewonnen wedstrijden werden de Hercules-mannen opgeroepen voor de finale tegen Brabantia. Deze was bloedstollend spannend. Uiteindelijk werd er met 2-1 gewonnen.

Team twee met Stan Breve, Jan van Engelenburg, Pako Papasjwili, Mikki van Sas, Olivier Stevanovic en Maas Swierenga won ook de eerste wedstrijd: met 8-0. Van de volgende 6 wedstrijden werden er 5 gewonnen. Eén werd er gelijk gespeeld. Hierdoor stond ook team 2 in de finale. De finale tegen Cuijk werd nipt verloren met 4-2.

Te midden van louter Brabantse tegenstanders wisten onze Hercules-mannen de verenigingsprijs mee naar Utrecht te nemen. Dit is een wissellijst met een officieel PSV-shirt erin en een tegoedbon voor een thuiswedstrijd van PSV voor 20 personen. Team 1 kreeg een PSV-vaantje en een PSV-bal. Alle Hercules-deelnemers kregen PSV-gel, -doucheschuim en een -keycord. Het hele toernooi was goed georganiseerd en mede dankzij het mooie weer en de goede resultaten hebben de kinderen en hun begeleiders een heerlijke dag bij PSV gehad.
 
Lees ook het bericht op de PSV Jeugd site.
 Terug naar overzicht