Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen?

21.08.2020

Meld je aan voor de Hercules Voetbaldagen
 
Thema: pre-season

Het programma van de Voetbaldagen zal dit keer in het teken staan van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo gaan we na een lange periode zonder training uiteraard veel met de bal gaan doen, om het goede gevoel weer helemaal terug te krijgen. Om fysiek zo goed mogelijk aan de start te komen staan ook Uithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid en Samenwerken centraal. Je krijgt een persoonlijke paspoort om te kijken of jij er helemaal klaar voor bent op alle onderdelen van het voetbalspel: techniek, fysiek, mentaal en samenspel.

Meld je aan met je teamgenoten

Het is leuk om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Maar ook om je teamgenoten weer te zien. Om dit nog wat leuker te maken bieden wij jou het volgende aan: meld je aan met minimaal 4 teamgenoten, dan gaan spelers van het eerste elftal een keer een training van jouw team verzorgen. Training van de beste spelers van de club, hoe cool is dat! Geef hiervoor bij de inschrijving aan in welk team je gaat spelen en mail, app en bel al jouw vriendjes om samen te komen genieten van de laatste dagen van deze zomervakantie.

Corona proof 

Uiteraard houden wij nog steeds alle ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat voorop. Het evenement is dan ook volledig in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie succesvol ervaring opgedaan met deze protocollen.
Terug naar overzicht