Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Voorstellen trainers JO13

29.06.2020

JO13-1

Vincent van Os

 

Stel jezelf eens voor:
Mijn naam is Vincent en ik ben 22 jaar oud. Ik volg een HBO-opleiding in Utrecht. Naast mijn opleiding ben  ik net gestart met mijn voetbalacademie, waarmee ik kinderen extra begeleid in hun motorische ontwikkeling.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO13-1 aankomend seizoen te gaan doen?
Ik heb voor de JO13-1 gekozen, omdat ik het een leuke leeftijd vind om te trainen. Vaak net naar de middelbare school, maar wel super gemotiveerd. Dit is het 4de jaar dat ik deze leeftijd ga trainen en ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Naast de JO13 ben ik actief als hoofdtrainer van deJO10. Een leeftijd, waarbij de talenten van de kinderen al zichtbaar zijn, en ik deze  probeer te ontwikkelen.  Ik kijk hier erg naar uit.

Wat voor een type trainer ben jij?
Mijn voornaamste drijfveer om trainer te zijn, is om ze verder te helpen met zijn of haar ontwikkeling. Natuurlijk is het plezier in voetbal het allerbelangrijkste.

Kortom heb ik er veel zin in en gaan we er een top seizoen van maken!

 

JO13-2

Arco Lakerveld

 

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Arco Lakerveld, 20 jaar en volg momenteel de opleiding sport en bewegen in de Galgenwaard. Ik kom uit Lopik, waar ik bij de plaatselijke SV vanaf mijn zesde heb gevoetbald.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO13-2 aankomend seizoen te gaan doen?
Ik heb er dit jaar wederom voor gekozen om samen met Lars een team op te pakken. De samenwerking verloopt soepel en we vullen elkaar goed aan.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een fanatieke trainer die graag de balans in het team vind. Op een enthousiaste manier probeer ik de kinderen te ontwikkelen op hun eigen weg. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!

 

Lars Vermeulen

 

Stel jezelf eens voor:
Mijn naam is Lars Vermeulen, ik ben 19 jaar ik speel zelf nu 5 jaar bij hercules. Aankomend seizoen ga ik in de O21 spelen. Als trainer heb ik 4 jaar ervaring bij hercules. Waarbij ik aankomend seizoen de JO13-2 ga doen wederom in samenwerking met Arco Lakerveld. We hebben samen ervoor gekozen om nog een jaar verder te gaan.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO13-2 aankomend seizoen te gaan doen?
De O13-2 lijkt ons daarbij een goeie uitdaging, vanwege de overstap van klein naar groot veld voor de spelers.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben zelf een rustige trainer die veel observeert. Arco is daarin wat meer actief in het coachen en aansturen waardoor het goed in balans is.Terug naar overzicht