Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Nieuwe trainer JO19-1

28.05.2020

USV Hercules is verheugd met deze mooie trainersinvulling en wenst Younes en Lukas heel veel succes in het doorontwikkelen van deze talentvolle selectie.

Younes el Yandouzi

Stel jezelf eens voor:
Mijn naam is Younes el Yandouzi, 24 jaar oud. Op dit moment ben ik mijn master Data Science and Entrepreneurship aan het afronden. Binnenkort start ik als Financial Risk Officer bij de ING.

Als trainer ben ik zeven jaar actief geweest bij UVV (in die jaren ook de UEFA B afgerond) en daarna één jaar bij SCH44 en PVCV.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO19-1 aankomend seizoen te gaan doen?
Toen ik in december het aanbod kreeg om Hercules O19-1 te gaan trainen, hoefde ik niet lang na te denken: het was een prachtige kans om bij een van de mooiste clubs van Nederland training te geven. En ook nog eens op het hoogste niveau.

Wat voor een type trainer ben jij?
Als trainer vind ik het altijd weer interessant om ook de persoon achter elke speler te leren kennen. Op deze manier hoop ik elke speler beter te kunnen helpen in zijn ontwikkeling en dit helpt vaak ook in de teamsfeer. Daarnaast maakt dit "het trainersvak” nog veel leuker.

Ik kijk er ontzettend naar uit om aankomend seizoen, samen met Lukas, met deze groep aan de slag te gaan!

Lukas van Rijswijk

Stel jezelf eens voor:
Ik ben Lukas van Rijswijk, 23 jaar oud. Na het afronden van mijn tweede bachelor (Psychologie, na Psychobiologie) ben ik van plan om de master Sport- en Prestatiepsychologie te volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Naast dat dit erg goed aansluit bij mijn ambities als voetbaltrainer, vind ik het enorm interessant om meer te leren over de denk- en gedragspatronen van sporters. Na het voor de tweede keer scheuren van mijn voorste kruisband heb ik besloten om voetbaltrainer te worden. Na 15 jaar voetballen bij Hercules werd ik dus trainer bij dezelfde club als waar ik als klein jongetje begon met voetballen. Afgelopen seizoen was ik evenals komend seizoen de assistent-trainer van de O19-1. Hierbij zal ik komend seizoen op vrijdag als Individuele Ontwikkelingstrainer functioneren voor spelers van het eerste, de O21 en de O19-1.

Waarom heb je ervoor gekozen om de JO19-1 aankomend seizoen te gaan doen?
Komend seizoen zal er een nieuwe trainer (Younes) komen bij de O19-1, waardoor ik hopelijk weer veel nieuws kan leren. Afgelopen seizoen hebben we met Frank Bruijnis als hoofdtrainer de eerste plek in de 2e Divisie veroverd, dus we weten wat ons te doen staat komend seizoen.

Wat voor een type trainer ben jij?
Ik ben een trainer die goed het verschil kent tussen wanneer er lol gemaakt kan worden en wanneer dit even niet het geval is. Zo laat ik duidelijk weten aan de spelers wanneer er ruimte is voor grapjes of niet. Verder heb ik afgelopen seizoen de UEFA C YOUTH cursus gevolgd, welke ik na de zomer afrond (i.v.m. het coronavirus). Hier heb ik veel van geleerd, ook al wil ik hier wel aan toevoegen dat ik van de trainingen en wedstrijden die ik afgelopen seizoen heb gegeven/gecoacht wellicht nog meer heb geleerd. Ik kijk uit naar wederom een mooi en succesvol seizoen met de jongens van de JO19-1.Terug naar overzicht