Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Zaterdag 1 trapt af voor het nieuwe seizoen

06.09.2019

Zaterdag 1 trapt af

Na een korte maar intensieve voorbereiding, inclusief twee degelijke overwinningen tegen lastige tegenstanders, is vorige week het seizoen voor het gepromoveerde Zaterdag 1 echt begonnen. Na een goede eerste helft volgde een zeer matige tweede zodat Odysseus met de geflatteerde eer ging strijken en er een 5-2 nederlaag op het bord stond.

Een extra motivatie voor de huidige selectie om zich morgen, wanneer de eerste thuiswedstrijd tegen Bunnik ’73 op de rol staat, van de beste kant te laten zien aan het thuispubliek. Die ambitie is er zeker, zoals het ook in breder verband duidelijk mag zijn dat de groep wil laten zien dat ze in de derde klasse thuishoren en ze liefst bovenin gaan meedraaien. Dat zal nog een forse klus worden maar met de mix van oude getrouwen, aangevuld met de teruggekeerde Herculanen en het nieuwe duo van Saestum, moet dat mogelijk zijn.

Dat de ontwikkelingen ook in de regio gevolgd worden, blijkt bijvoorbeeld uit het artikel van donderdag 5 september jl. in het AD, waar de broers Maas mooi geportretteerd werden en zij hun licht lieten schijnen over het komende seizoen.

We hopen natuurlijk dat we ook dit jaar weer op voldoende steun van onze trouwe volgers kunnen rekenen. En liever nog, dat we nog veel meer mensen langs de lijn gaan zien. Om daar voor te zorgen, hebben we een aantal veranderingen en nieuwe mogelijkheden doorgevoerd.

Om te beginnen gaan we onze wedstrijden een stuk dichter bij Emiels Palace spelen. We zullen, als dat kan, het hoofdveld gebruiken, maar wijken anders uit naar het gloednieuwe kunstgras van veld 2. Dat zal overigens tegen Bunnik nog niet het geval zijn, dan spelen we nog op het vertrouwde veld 8.

Verder is de mogelijkheid in het leven geroepen om lid te worden van de ‘Vrienden van Zaterdag 1’. Iedereen kan toetreden tot dit exclusieve gezelschap. Dat is (uiteraard) niet gratis maar met uw bijdrage ondersteunt u wel een heel goede zaak. Lidmaatschapskaarten en verdere inlichtingen zijn te verkrijgen via Mark Maas of ondergetekende. Dat wilt u toch ook?

Ook gaan we dit jaar weer werken met een balsponsor voor iedere thuiswedstrijd. Een aantal wedstrijden is al vergeven maar er zijn nog mogelijkheden om een wedstrijd te kopen. U bent dan onze gast die middag, verdient eeuwige dank bij de selectie en mag als beloning o.a. de Man of the Match kiezen. Als u deze kans wilt grijpen, kunt u zich in verbinding stellen met Maykel Tak of met mij. Wees er wel snel bij!

Voor iedere thuiswedstrijd zal er dit jaar een programmaboekje worden gemaakt en verspreid. Met daarin alle nodige gegevens over de wedstrijd zelf maar ook aangevuld met achtergronden en wetenswaardigheden over de leden van de selectie. In dit boekje zal ook ruimte zijn voor reclame. Als u uw zaak of bedrijf op deze manier onder de aandacht wilt brengen, is Mark Maas degene die u verder kan helpen.

Een idee wat nog in de ontwikkelfase zit, is of we een Pupil van de Week willen gaan aanstellen. Voor de jongere Herculanen is dat vermoedelijk een prachtige ervaring en voor alle vaders, moeders en andere familieleden is het een uitgelezen kans om dit als een uniek (verjaardags-)cadeau aan te bieden.  Mocht iemand hier wel voor voelen, laat het ons dan even weten. We komen dan vast tot een mooie deal.

U merkt, we zijn klaar voor een nieuw en mooi seizoen. Waar we vooral goed en lekker willen gaan voetballen. Met een gretige en leuke groep Herculanen die het samen voor elkaar willen krijgen. 

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wijzelf en we rekenen op uw support. Langs de lijn of bij de onvolprezen derde helft. 

Frank van den Heuvel

Teamleider Hercules Zaterdag 1

Terug naar overzicht