Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Laatste oefenwedstrijd leerzame nederlaag voor zondag 2

28.08.2019

Hercules heeft in Julian Koning, Milan Doornekamp, Steven Bosma, Hillyano van Loon en Rushion Bane  nog een kern van vorig seizoen, maar twee derde van de spelersgroep is nieuw. Junior Tom van der Wulp werd op het laatste moment ingeschakeld om het doel te verdedigen. De zoektocht naar de beste bezetting van de posities leverde dinsdag weer nieuwe inzichten op voor de technische staf.
 
De thuisploeg ging de rust in met een verdiende 2-0 voorsprong. Trainer Aron  van der Weert en zijn assistent Maarten Zwinkels zetten in de rust de puntjes op de i, waarna het in deel twee beter ging lopen. PVCV scoorde nog de 3-0, maar een afstandsschot van aanvoerder Julian en goed afgeronde aanval van Youssri brachten de spanning terug. De prachtige 4-2 van de thuisploeg was gelet op de verhoudingen in de tweede helft zelfs geflatteerd.
 
 
Komende zondag begint het tweede met een thuiswedstrijd aan een bekerdrieluik. Vanwege het winnen van de derde periodetitel afgelopen seizoen is Hercules nu ingedeeld met standaardelftallen van clubs uit Utrecht. De eerste tegenstander is buurman Sporting '70, die ongetwijfeld om 10.30 uur in de sterkst denkbare opstelling aan de aftrap zal verschijnen.


Terug naar overzicht