Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Een zestal trainers is geslaagd voor de JVTC Cursus

29.06.2019

Dit seizoen zijn we één van de pilotclubs in het Gelijke Kansen Project van de KNVB. Hierop volgend zullen we na de zomer gaan starten met het Nieuwe Onderbouwmodel. Om dit tot een succes te laten worden zijn we natuurlijk afhankelijk van goede trainers en coaches. Daarom heeft USV Hercules de KNVB gevraagd om de Jeugdvoetbaltrainerscursus te geven. 

In het voorjaar hebben een zestal Herculestrainers in totaal vijf bijeenkomsten gevolgd, opdrachten gemaakt, theorie onder de knie gekregen en natuurlijk veel in de praktijk geoefend. Nadat de trainers de bijeenkomsten hebben gevolgd en alle opdrachten met succes ingeleverd hadden, mochten de trainers afgelopen weekend hun diploma in ontvangst nemen. Hiermee werd deze leerzame cursus afgesloten en mogen Robbe, Mike, Joppe, Jeroen, Bas en Camiel zich vanaf heden gediplomeerd trainer-coach noemen. 

Robbe, Mike, Joppe, Jeroen, Bas, Camiel van harte gefeliciteerd! We zijn trots dat jullie ook komend seizoen weer als trainer/coach actief zijn binnen onze jeugdopleiding. 


Terug naar overzicht