Mail naar redactie Afgelastingen Programma

JO11-2 pakt tweede plaats bij shoot-outs

01.05.2017

Geteisterd door de vakantie kon JO11-2 bij de combi shoot-out-ballenjongens geen volledig team op de been brengen. Sterker, door de afwezigheid van een aantal van zijn spelers zag Gideon Boekhoorn een droom in vervulling gaan. Hij was de eerste ballen-meneer bij de wedstrijd van Hercules tegen OJC Rosmalen.

Het bleek een succes, want mede door zijn snelle handelen had Hercules geen kind aan OJC Rosmalen. In de rust lieten Ismael, Merijn, Elize, Mijntje, Bram en natuurlijk Gideon zich van hun goede kant zien. Zo bleek de door de KNVB geselecteerde Mijntje een enorme pegel in huis te hebben en raakten ook Ismael , Elize, Merijn en Bram regelmatig het net.

Alleen Gideon bleek zijn kruit verschoten te hebben want keeper Jarno de Jonge hield hem van scoren af. Daarna was het de beurt aan de jonge trainers Ole Stam en Paul Bos van het team, dat trouwens het kampioenschap binnen handbereik heeft. Paul Bos bleek er weinig moeite mee te hebben want hij knalde drie maal raak en ook Ole Stam miste slechts éénmaal. Al met al nestelt JO11-2 zich op de tweede plaats direct achter JO8-2.Terug naar overzicht