Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Shootout 6 met de O10-2

13.03.2017

In de zesde aflevering van de shoot-outs was dit maal JO 10-2 aan de beurt. De ploeg van oud-Hercules keeper Remco Neu , die afgelopen jaar nog de nationale bekerfinale haalden, hadden er overduidelijk zin in. En mede door het lekkere weer was de opkomst van ouders en publiek ook massaal. In deze heerlijke ambiance traden achtereenvolgens (van links naar rechts op foto) Milo, Luca, Zaïd, Kasper, Jonas, Celil en Luuk aan in het strijdperk tegen reserve doelman van het eerste Jarno de Jonge (in het hart van de foto).

Vooral Luca, keeper en zoon van Remco, had er goed het oog in want hij schoot alles erin. Ook de anderen troffen zo en dan doel maar keeper Jarno bleek ook nu weer in uitstekende vorm zodat de teller op 9 bleef steken. Door de afwezigheid van trainers van JO-10-2, Wouter en Derk uit JO19-1 vanwege toetsweek, namen vaders Mehmed en Patrick de honneurs waar. Ook dit maal op weinig gebruikelijk schoeisel. Vooral Patrick, vader van Kasper, had het zwaar, want zijn andere zoon Pepijn staat nu met O8-2 aan de leiding bij de shoot-out competitie.

Of het daaraan lag of aan het schoeisel weten we niet maar Patrick en Mehmed samen scoorden slechts één maal. Zodat O8-2 met 12 shoot-out treffers en 6 benutte penalty’s aan de leiding blijft.

 Terug naar overzicht