Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Competitie indeling Hercules O21 bekend, Hercules hoogstspelende amateur beloftenelftal van de provincie

13.07.2020

Indeling Landelijke Topjeugdcompetitie Onder 21 bekend

De KNVB heeft de competitie indeling van de hoogste Landelijke Topjeugdcompetities voor het komende seizoen 2020-2021 bekend gemaakt waar Hercules Onder 21 als enige club in de provincie Utrecht in uit komt. Deze uit - Top amateur en Betaald Voetbal clubs - bestaande competitie kent 14 teams die in een najaar – en voorjaarsreeks zullen spelen. De nummers 1 en 2 promoveren na 13 wedstrijden in het najaar naar de 3e Divisie waarna de competitie in 2021 hervat wordt waarbij de twee degradanten (nrs. 7 en 8) uit de 3e Divisie zullen instromen. Aan het eind van de voorjaar reeks promoveren de nummers 1 en 2 naar de 3e Divisie.

Het Hercules Onder 21 team speelt haar wedstrijden komend seizoen op zaterdagmiddag. De voor dit team uitkomende spelers spelen zich niet "vast” op de speeldag én zijn dus ook inzetbaar voor de wedstrijdselectie van Hercules 1 dat in de Landelijke Zondag 3e Divisie uit komt. Bovendien kunnen enkele jonge – tot de A- selectie behorende – spelers tot 23 jaar eveneens in het Onder 21 team ingezet worden. Per wedstrijd mogen 3 spelers met een leeftijd tot 23 jaar als dispensatie speler op het wedstrijdformulier gezet worden. De voorbereiding start op maandag 27 juli en de eerste competitie wedstrijd staat voor zaterdag 5 september gepland.

Deze nieuwe competitie opzet sluit perfect aan bij de Hercules jeugdopleiding én zorgt voor een betere overgang van het jeugdvoetbal naar het senioren Divisie niveau.

Het Onder 21 team wordt getraind door de van de jeugdopleiding van AJAX afkomstige, Nick Vreeman.

Onder 21 Selectie ( 18 x spelers) :

Robin de Kruijff, Casper van Rietbergen, Mo Himich, Lars Vermeulen, Rochdi Hathot, Oualid Immousaten, Tycho de Wit, Miquel van Ginkel, Tom Dam, Milan Hoeffnagel, Timo Verwey, Niels van Hamersveld, Valentijn Beck, Bas de Waal, Stan de Vries, Joel Schutz, Achraf Taleb, Jasper Schinkel.

Trainers en Staf:

Hoofdtrainer: Nick Vreeman, Assistent trainer: Sven Slop, Fysiotherapeut: Marvin Vork en de teammanagers: Henri Vonk en Wilfried Vermeulen.

 
 
 

 
 Terug naar overzicht