Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules stelt Rene van der Kooij aan als nieuwe Hoofdtrainer

05.12.2019

René van der Kooij nieuwe hoofdtrainer Hercules

 

Hercules heeft René van der Kooij als opvolger van de aan het eind van dit seizoen vertrekkende, Jochem Twisker als nieuwe hoofdtrainer aangesteld.  Van der Kooij is jarenlang Hoofd van de tot de landelijke top behorende en Regionaal gecertificeerde jeugdopleiding van Hercules geweest en momenteel actief in de rol van Technisch Manager bij de Utrechtse derde divisionist.

"René is goed ingevoerd in de club, kent de talentvolle jeugdspelers én heeft ervaring met het werven en inpassen van regionale talenten die via Hercules stappen richting het Betaald Voetbal dan wel de top van de amateurs willen zetten. Bij de samenstelling van de zondag A-selectie moet Hercules het vooral hebben van de doorstroming van zelf opgeleide talenten, in dat kader is deze benoeming een logische stap” aldus Sydney Volten, Bestuurslid Topvoetbal Hercules.

De 49-jarige René van der Kooij loopt momenteel stage bij het Sparta Nijkerk van onze voormalige hoofdtrainer Eric Speelziek in het kader van zijn UEFA A trainersopleiding en is nu hoofdtrainer bij tweedeklasser SO Soest waarmee hij in de top van de ranglijst staat. Hercules is met van der Kooij met ingang van het seizoen 2020/2021 een tweejarige overeenkomst overeengekomen.Terug naar overzicht