Joop Vuurmans overleden

06.01.2016

Ons heeft het trieste nieuws bereikt, dat op 31 december 2015 Herculaan Jo (Joop) Vuurmans is overleden.
Jo zou in 2016 70 jaar lid zijn van Hercules, werd lid op 1-9-1946. Aangebracht door de heren Romp en Bastiaanse, die hem langs de ballotage loodsten.

Wij kennen hem het beste van de zaterdagen op Tuindorp-Oost. Als scheidsrechter bracht hij menig jeugdwedstrijd tot een goed einde.
Als penningmeester heeft Joop vele vele jaren (tot en met 2009) goed werk gedaan voor de Cie 35+/Reunisten (thans Hercules Forever)

Naast voetbal was tafeltennisclub UTTC erg belangrijk voor Joop. Een club waarvan zijn vader medeoprichter was en hijzelf en Erelid. Al 40 jaar is er een jaarlijkse strijd om de Vuurmansbeker.

Dan zijn er nog De Ramblers. Joop hield van swing muziek en stond aan de wieg van de fanclub midden jaren '70 van de vorige eeuw. Zonder enige muzikale achtergrond werd hij zanger van "The Rambling Stompers". Zijn versie van Loesje zal een ieder zich kunnen herinneren.

Wij zullen hem missen ......

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 9 januari, om 13:00 uur, in aula 2 van crematorium Daelwijck aan de Floridadreef in Utrecht.

Tevens is er gelegenheid om afscheid te nemen.
Dit kan op vrijdag 8 januari tussen 18:30 en 19:00 uur bij uitvaartcentrum Ouwerkerk DELA aan de Wezerdreef 11 in Utrecht.

Wij wensen Hans en verdere familie veel sterkte toe.

 

Namens Hercules Forever

Marco VerkroostTerug naar overzicht