Trainingschema Veldvoetbal

Trainingschema
Klik hier voor het trainingsschema seizoen 2021-2022 Let op! Dit trainingsschema gaat pas in na de zomervakantie!

Zelf training geven
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers en trainsters. Oefenstof en maandelijkse ondersteuning worden vanuit Hercules aangeboden. Ken jij iemand die het leuk vind om training te geven of sta jij zelf graag voor de groep? Neem dan contact op met een van onderstaande personen. Ook bij vragen en suggesties kan je hier terecht.

Senioren senioren.voetbal@usvhercules.nl
CLt/m O19 Jesse de Boerhjo.voetbal@usvhercules.nl


Techniektraining
De techniek training voor de onderbouw op vrijdag is per leeftijdscategorie. Deze vrijdag training is facultatief. Het doel is om zoveel mogelijk met eigen jeugdspelers (vanaf o16) en eigen senioren spelers de trainingen te verzorgen. Hiervoor kunt u ook  bovengenoemde contactpersonen benaderen.

Gelijke kansen
Vanaf het seizoen 2018/’19 is de KNVB het project Gelijke Kansen Jeugdvoetbal gestart. De KNVB houdt hierbij de 'traditionele' wijze van indelen tegen het licht en onderzoekt welke relatie dit heeft met het plezier en de ontwikkeling van voetballers. Het doel van het project is daarom te komen tot een (vernieuwd) opleidingsmodel welke recht doet aan de kansen die iedere jeugdspeler moet kunnen krijgen. Vanuit USV Hercules delen wij deze filosofie en passen wij daarom in de trainingen tot de jeugd O12 het Gelijke Kansen principe toe.

Klik hier voor meer informatie over Gelijke Kansen.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X