Jeugd bovenbouw: JO13 t/m JO19

USV Hercules Jeugdvoetbal Bovenbouw: JO13 t/m JO19

Vanaf de Jeugd Onder 13 ga je spelen op een groot veld. We gaan dan de teams dan ook indelen op sterkte, zodat je bij Hercules op alle niveaus kunt spelen.

De eerste selectieteams trainen driemaal per week onder leiding van de gediplomeerde hoofdtrainer. Alle andere teams trainen tweemaal per week onder leiding van een goede trainer in een positief sportklimaat. In de trainingen staat naast fysiek en conditie, tactiek, en uiteraard spelplezier centraal. De hoofdtrainer voor elke jaarlaag is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen van alle teams in die jaarlaag. Alle trainers worden ondersteund op technisch, tactisch en pedagogisch vlak.

Alle selectieteams spelen op divisieniveau: onze JO19-1 zelfs op het allerhoogste amateurniveau. De meeste meiden spelen vanaf de JO13 in meidenteams. De basisteams ontwikkelen zich veelal tot vrienden- en (vriendinnen)teams die tot en met de JO19 (en soms tot en met de senioren) met elkaar blijven voetballen.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X