Cricket
Competitieprogramma
Trainingen
Senioren
Jeugd

Positief Sportklimaat

Een van de belangrijkste speerpunten binnen de jeugdopleiding van Hercules is het versterken van het positieve (pedagogisch) sportklimaat. Gelukkig gaan er al heel veel dingen goed, zoals ouderparticipatie, teamafspraken en ondersteuning trainers/ coaches en teamleiders, maar toch is het van belang om samen aandacht te blijven geven aan het sportklimaat voor de jeugdleden. Vanuit deze wens zijn een aantal ouders bij elkaar gekomen en hebben het Team Positief Sportklimaat (PSK) gevormd. Onder aanvoerderschap van de Sportpedagoog, Jan-pieter Tuininga, gaan we komende seizoenen aan de slag met themabijeenkomsten, trainersondersteuning, ouderbetrokkenheid en teamsessies om het sportplezier van de kinderen te vergroten. Voor ons staat het welzijn van het (sportende) kind centraal! En daar hebben we iedereen binnen de club voor nodig. Ons thema voor komend seizoen is dan ook ‘SAMEN uit, SAMEN thuis’. Vanaf september zullen wij, vanuit Team PSK, bijeenkomsten organiseren die raken aan dit thema. Wij hopen jullie bij deze bijeenkomsten te mogen ontvangen zodat we SAMEN het sportklimaat binnen Hercules nog positiever en veiliger kunnen maken……

Tot gauw!

Met sportieve groet,

Team Positief Sportklimaat

(Astrid van der Valk, Ieke Roelofs, Jan-pieter Tuininga, Rene van der Kamp en Gilbert Mackaaij)

PS We kunnen altijd nieuwe teamleden gebruiken binnen ons Team. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Jan-pieter Tuininga (positiefsportklimaat.voetbal@usvhercules.nl of 06-51630604)


USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X