Hercules te sterk voor DVS 33 Ermelo

Voetbal

Hercules heeft zaterdagmiddag een verdiende overwinning geboekt op DVS´33. Vanaf het begin waren de intenties van de ploeg van trainer, René van der Kooij duidelijk. Er werd kort gedekt, duels gewonnen en goed combinatievoetbal gespeeld. Dit leidde in de 11e minuut tot de openingsgoal van Jordi Paulina. De DVS´33 defensie werkte de bal uit een corner half weg uit en vanaf 16 meter knalde Paulina de 1-0 op het scorebord. Toch was het DVS’33 dat de eerste beste kans van de wedstrijd kreeg echter de inzet van DVS’33 aanvaller, Jorick Priem ging net voor de goal langs. Hercules was de bovenliggende partij en zag nog een goed schot van Max van Hees net over de goal zeilen. DVS’33 kreeg voor rust enkele corners te nemen maar tot echte kansen kwam het team van trainer, Patrick Loenen niet.

Na rust eenzelfde spelbeeld waar Hercules op jacht ging naar nog een goal was het DVS’33 dat een matige wedstrijd op de mat legde zonder echt gevaarlijk te worden. In de 62-ste minuut was het goed doorzetten van Deveron Fonville die de bal panklaar legde voor Oussama Lahri die met een geplaatst schot de 2-0 liet aantekenen. DVS’33 probeerde het tij te keren en had pech met een bal op de lat en een kopbal die voorlangs ging maar eigenlijk kon de ploeg uit Ermelo geen aanspraak maken op een goed resultaat. Aan de andere kant was het Hercules dat nog de nodige kansen kreeg om de score verder op te voeren maar, mede als gevolg van het warme weer, miste het de scherpte voor de goals.

Al met al een goede wedstrijd van Hercules en een verdiende zege. Volgende week, hopelijk onder minder tropische omstandigheden, een uitwedstrijd tegen promovendus v.v. Eemdijk. De groen- witte formatie uit Bunschoten – Spakenburg is de competitie goed gestart met 3 x overwinningen op rij echter verloor het gisteren haar eerste wedstrijd uit tegen Sc Genemuiden