Hercules spaart DOVO van grote nederlaag

Voetbal

Hercules heeft een dik verdiende zege van 1-0 op DOVO geboekt. Vanaf de eerste minuut hadden de gasten uit Veenendaal niets in te brengen. Hercules dat noodgedwongen met vervangers voor Curaçao international , Shanon Carmelia, de geschorste Jordi Paulina en de in de warming up geblesseerd geraakte Oussama Lahri aan trad speelde de eerste helft met de straffe wind in de rug en had diverse kansen om de score te openen. Echter, de openingsgoal viel pas na een halfuur toen Lars Vermeulen een vrije trap prachtig in de hoek plaatste, 1-0. Met de goed spelende vervangers Youssef el Bouazzatti en Onder 21 speler , Yassine Tallih reeg Hercules vele kansen aan elkaar maar kwam het niet to scoren.

Na rust een zelfde spelbeeld, een zeer pover DOVO dat geen enkele kans wist te creëren en Hercules dat doorging in het missen van opgelegde kansen. Een beetje meer slimmigheid en scherpte voor de goal zou een overwinning met 5 tot 6 doelpunten verschil hebben moeten opleveren. Zelfs een penalty kort voor tijd werd door Lars Vermeulen gemist waarbij opgemerkt kan worden dat de enige uitblinker bij DOVO deze middag in de goal stond en de bal uit het doel ranselde. Eindstand 1-0.

Volgende week wacht op Paaszaterdag het uit duel tegen rkvv DEM in Beverwijk. De wedstrijd daar begint om 15.30 uur.