Hercules ontvangt zaterdagmiddag DOVO op sportpark Voordorp

Voetbal

Hercules neemt het zaterdag in de streekderby op tegen het Veenendaalse DOVO. Beide clubs hebben uit de tot nu toe 25 gespeelde competitiewedstrijden evenveel punten gehaald. DOVO staat met een iets beter doelsaldo met 38 punten op plaats 6 waar Hercules volgt op plek zeven.

De wedstrijd in Veenendaal eindigde na een 2-0 voorsprong voor DOVO in een 2-2- gelijkspel. Na een zwakke eerste helft kwam Hercules daar goed terug en als de wedstrijd wat langer had geduurd zou het zelfs ook nog de volle buit hebben kunnen pakken. DOVO speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Sc Genemuiden daar waar Hercules uit in en tegen Urk de 3 punten meenam. Het ziet er dus naar uit dat de teams aan elkaar gewaagd zijn en een spannende wedstrijd in het verschiet ligt.

Hercules trainer, René van der Kooij kan over een nagenoeg complete én fitte selectie beschikken. De wedstrijd op Sportpark Voordorp begint om 15.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Oosting. Hij wordt geassisteerd door de heren Vos en van Mun.

Na afloop van deze derby bent u van harte uitgenodigd in ons paviljoen voor een spetterende 3e helft met live muziek van René Muller gevolgd door een optreden van DJ Froom!!