Hercules O23 wint verslaat GVVV O23 in SD Sportswear Beloftencompetitie

Voetbal

Ze waren zelfs met de bus. De jonge talenten van GVVV. Al moet je met leeftijd een beetje oppassen. Zeker als de spelers uit Kameroen komen, waar spelers van 31 jaar zich uitgeven voor zeventienjarigen. In voor de zoveelste een regenachtig decor bleek GVVV een taaie kluif en veel sterker dan in de thuiswedstrijd. Al kwam dat ook een beetje doordat het tempo bij de herculanen niet zo hoog lag, en vooral omdat men weigerde de kansen te benutten. Pas vlak voor de rust wist Jay Elders met een strakke schuiver uit de hoek de score te openen (1-0). Ook in de tweede heft bleef Hercules zich kansen te scheppen maar de keeper van GVVV bleek net als in de eerste helft maar moeilijk te verschalken. Dat gebeurde pas ver in de tweede helft toen Samir el Margae, de debutant uit O16, een toegekende strafschop met veel bravoure benutte. Over twee weken volgt nog het treffen met Roda’46 en bij een gelijk spel of overwinning gaat Hercules naar de kruisfinale, waar DVS’33 en DOVO de mogelijke tegenstanders zijn.