Hercules lijdt onnodige nederlaag in thuisduel met VVSB

Voetbal

Hercules heeft op het zware veld van Sportpark Voordorp een 0-1 nederlaag geleden tegen VVSB. De eerste helft was Hercules aanvallend machteloos tegen de stugge VVSB verdediging. VVSB nam in de 15 e minuut de leiding toen spelverdeler, Ian Otteloo vrijuit het 16 meter van Hercules mocht inlopen en met een lage schuiver de 0-1 liet noteren. Hercules kon daar aanvallend weinig tegenover stellen.

In de tweede helft hield de VVSB defensie met zakelijk voetbal en continue de lange bal spelend de Hercules aanval van zich af. Hercules kreeg een enkele mogelijkheden via Tim Pieters die geen doel troffen. De hele maand november is werd slechts 1 goal gemaakt en 1 punt gehaald. Dat er wat moet gebeuren lijkt evident. De ploeg die iedere tegenstander in de eerste maanden omver speelde zal zich moeten herpakken. Laten we hopen dat de maand december succesvoller zal zijn. De eerste kans op succes is komende zaterdag wanneer de uitwedstrijd tegen Volendam op het programma staat