Hercules start met gelijkspel in tweeluik tegen Excelsior Maassluis

Voetbal

De eerste wedstrijd tussen Hercules en Excelsior M. in de promotie/degradatie nacompetitie is in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Hercules begon voortvarend ook al was de eerste kans voor Excelsior Maassluis. Hercules had in het begin een aantal goede kansen om de score te openen en te vergroten echter goed keeperswerk en net niet de goede eindpass zorgden ervoor dat het 0-0 bleef. Toch was het Hercules dat in 16e minuut op voorsprong kwam toen aanvoerder, Mitchel Zwart uit een corner keihard raak kopte, 1-0. Hercules bleef de beter voetballende bovenliggende partij maar kwam niet scoren. Kort voor rust werd Jordi Paulina onreglementair van de bal gezet echter de scheidsrechter liet doorspelen en uit de van daaruit opgezette aanval werd de gelijkmaker binnen gekopt, 1-1. Rust.

In de tweede helft een gelijk opgaande wedstrijd met voor beide ploegen enkele goede kansen echter de 1-1 werd uiteindelijk ook de eindstand.

Komende zaterdag de return in Maassluis. De wedstrijd begint daar om 14.30 uur. Bij een gelijke stand na 90 minuten zal een verlenging volgen en daarna eventueel strafschoppen. Succes mannen!