Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Nieuws


 
Vrouwen- en meisjesvoetbal bij Hercules
Meisjes- en vrouwenvoetbal heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Vorig seizoen steeg het aantal voetballende vrouwen en meisjes met ruim vijftien procent. Op dit moment heeft de KNVB ruim 133.700 vrouwelijke leden.
Lees verder
 
Update 2: seizoen start onderbouw juni
Voor de onderbouw is zoals al eerder gemeld gewerkt om al in juni te beginnen met eerste voetbal activiteiten. De eerste berichten hierover waren optimistischer dan realistisch bleek. Van uitstel komt geen afstel want einde juni, begin juli gaat het er van komen.
Lees verder voor een tweede update
 
Zaterdag 1 naar herkansing
In de nacompetitie finale tegen stadsgenoten en goede bekenden DVSU. Dat zijn altijd wedstrijden op het scherpst van de snede van twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. DVSU was afgelopen zaterdag op Voordorp de terechte winnaar al was het verschil uiterst klein. Zaterdag 1 mag herkansen. Dinsdag 19 juni al: thuis om 20.00 uur tegen VSV uit Velsen. Komt allen!
Lees verder
 
Zondag 2 promoveert
Zondag 2 heeft via de nacompetitie promotie afgedwongen naar de reserve hoofdklasse. In de nacompetitie werden 3 wedstrijden op rij gewonnen, met een 2-1 overwinning op FC Abcoude in de finale-wedstrijd. Na één jaar in de 1e klasse, nu weer terug in de hoogste klasse voor tweede teams. Proficiat mannen met deze mooie prestatie.
 
Derek van Duuren maakt overstap naar A-selectie
Wederom voegt Hercules een talent uit de eigen opleiding toe aan de A-selectie. Derek van Duuren is vanaf komend seizoen A selectie speler nadat Derek vanaf de jeugd via zondag 2 is doorgegroeid naar de A selectie.
Lees verder
 
Zondag 2 naar finale nacompetitie
Zondag 2 is doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie om promotie naar de hoogste reserveklasse. Het in uitstekende vorm verkerende tweede team versloeg afgetekend Roda'23 met 4-0. A.s. zondag strijdt het in de finale tegen Abcoude. Het duel in Abcoude begint zondag a.s. om 12.00 uur! Mannen succes!

 Nieuws archief

Agenda

 
          
 

Laatste verslagen

Zaterdag 1 moet meerdere erkennen
Zaterdag 1 wint ook tweede ronde
Zaterdag 1 neemt eerste horde
Hercules Jo17-1 pakt de dubbel!
Zaterdag 1 geeft niet thuis in laatste uitwedstrijd
Jo17-1 mag nog steeds hopen.
JO11-3 wint sterk bezet pinkstertoernooi bij Saestum.
Loon na werken: Hercules zondag dames 1 kampioen!
Hercules Heren Zondag 4 is kampioen 4e Klasse geworden
Lars draait vogels dol
Kijk voor meer verslagen bij de uitslagen of op de teampagina's.