Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Nieuws


 
Nieuwe trainer JO19-1
Voor komend seizoen heeft USV Hercules in Younes el Yandouzi een nieuwe trainer gevonden voor de JO19-1 selectie. Younes volgt hiermee Frank Bruijnis op, die na twee prachtige seizoenen bij de JO19-1, zijn eerst job als Hoofdtrainer aangaat bij Zondag 2de klasser SO Soest.

Lukas van Rijswijk, afgelopen seizoen assistent-trainer van Frank, zal volgend seizoen zijn 2de jaar ingaan als assistent-trainer bij de JO19-1 selectie.
Lees verder
 
Speelsters en keepster gezocht voor VR1 en VR2
Ben jij een fanatieke voetbalster die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan? Wij zoeken speelsters en een keepster voor VR1 en VR2!
Lees verder
 
Hercules treft komend seizoen 3 nieuwe tegenstanders in de derde divisie zondag
De KNVB heeft afgelopen week bekend gemaakt dat de beide derde divisies worden aangevuld tot 18 teams. Hierdoor promoveren Hollandia, Unitas en JOS Watergraafsmeer vanuit de hoofdklasse naar de 3e divisie.
Lees verder
 
Herculaan Tim Pieters sluit aan bij FC Utrecht beloften ploeg
Voorhoedespeler Tim Pieters versterkt de selectie van Jong FC Utrecht. De 18-jarige aanvaller komt na de zomerstop over van stadsgenoot USV Hercules en heeft bij de FC uit de Domstad een contract getekend voor één seizoen met een optie op een tweede jaargang in Utrechtse dienst
Lees verder
 
Hercules Onder 21 start in top van de landelijke jeugdcompetities
De KNVB zal vanaf het seizoen 2020/’21 het jeugdvoetbal op een andere manier structureren. De herstructurering houdt onder meer in dat er vier nieuwe competities worden opgezet. Dit betekent dat er volgend seizoen wordt afgetrapt in een nieuwe Onder 21, Onder 23, Onder 18 en Onder 16 competitie. Verder wordt er in de topcompetities van bijna alle leeftijdscategorieën gespeeld in een gewijzigde Divisie competitiestructuur
Lees verder
 
Weer volop training, ook senioren en onderlinge potjes
Inmiddels traint alle voetbal- en tennisjeugd, en zijn er in de weekends onderlinge potjes gespeeld door de voetballers t/m JO12. Er wordt alweer een week vrijgespeeld op de tennisbanen en komende weken gaan ook de senior voetballers weer trainen. Klik op 'lees verder' voor aangevulde trainingsschema.
Lees verder

 Nieuws archief

Agenda

13 jun 2020 (08.30 - 17.00 uur)
Paul Verweel toernooi
16 jun 2020 (20.00 - 22.00 uur)
Bestuursvergadering Veldvoetbal
 
          
 

Laatste verslagen

Zondag 2: Trio treffers voor tijdelijk teruggekeerde Tijani
Zaterdag 1 is heer en meester op veld 3
JO19-1: Crisis? What Crisis?
Zondag 2: Prima debutanten en hagelstaking omlijsten goede zege
JO19-1: Kaja laat zich zien.
Zaterdag 1 houdt het goede gevoel vast
Zondag 2 houdt wind in de zeilen
Hercules JO19-1 (West)maatje te klein
nieuwe O16-4
Zaterdag 1 wint taai en stroperig
Kijk voor meer verslagen bij de uitslagen of op de teampagina's.