Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Nieuws

woensdag 13 december. De sneeuw zal vandaag nog niet volledig van de velden verdwenen zijn. De trainingen zijn voor de hele dag afgelast.

 
Nieuwe doeltjes
Dankzij onze Gea Engelbart en de Albert Heijn op de Gaard zijn de helft van de oude goaltjes vervangen door prachtige nieuwe exemplaren. De Champions League kids zijn er superblij mee!
Lees verder
 
Zaterdag 1 wint onverwacht makkelijk
Uit tegen Lekvogels, leek een lastige pot voetbal te worden voor de zaterdag 1. Echter door een snelle voorsprong, werd het een makkelijke middag. Zaterdag 1 blijft stevig op plek 3 en schuift ook wat dichter naar één van de twee koplopers Houten die onverwachts punten morstte.
Lees verder
 
Hercules in projectgroep om nieuwe voetbalpiramide uit te werken
Een projectgroep met daarin vertegenwoordigers van de KNVB, het amateur- en betaald voetbal gaat de komende maanden aan de slag om met een voorstel te komen voor een nieuwe voetbalpiramide.
Lees verder
 
Gehavend Hercules trekt aan kortste eind in thuisduel tegen O.F.C.
Een zwaar gehavend Hercules heeft de thuiswedstrijd tegen OFC nipt met 0-1 verloren. Hercules vocht voor iedere meter en was in de eerste helft dichtbij de voorsprong. In de tweede helft werden de bezoekers sterker en maakte na 64 minuten het winnende doelpunt.
Lees verder
 
Hard werkend Hercules onderuit bij koploper UNA
Hercules heeft de uitwedstrijd tegen koploper UNA met 2-0 verloren. In Veldhoven startte Hercules sterk en kreeg een uitgelezen kans op de openingstreffer. Na 20 minuten sloeg UNA in een tijdsbestek van 5 minuten tweemaal toe. Hercules bleef knokken en vechten voor de aansluitingstreffer maar de Brabantse defensie bleef overeind waardoor Hercules puntloos huiswaarts keerde.
Lees verder
 
Nieuws Champions League
De laatste wedstrijddata voor de winterstop, sinterklaasfeest, afsluiting seizoen op 10 december. Alle informatie op een rijtje.
Lees verder

 Nieuws archief

Agenda

19 dec 2017 (20.00 - 23.00 uur)
Vergadering Veldvoetbalbestuur
 
           
 
 
        
 

Laatste verslagen

JO11-1: De punten blijven in Zeist na geweldige openingsfase Hercules
Zaterdag 1: Zwaar veld, makkelijke middag.
O17-1: Vuurwerk bij de rooien
JO11-1: Blijven vechten tot het bittere end
O17-1: Wedstrijd smaakt naar meer
O17-3: Teun en Jolle houden de 0
JO11-1: Pittige inhaalpot tegen SCH '44
Zaterdag 1: Dik gewonnen, niet tevreden
O17-1: Periode titel in de tas
JO11-1 blijft in de race om kampioenschap
Kijk voor meer verslagen bij de uitslagen of op de teampagina's.