Cricket
Competitieprogramma
Trainingen
Senioren
Jeugd

Het vlaggenschip van usv Hercules: Zondag team 1

Hercules zondag team 1 , uitkomend in de landelijke Topamateur 3e Divisie is het vlaggenschip van onze club. De selectie voor dit prestatieve team wordt samengesteld uit een mix van, binnen de hoog aangeschreven Hercules jeugdopleiding zelf opgeleide talenten alsmede regionale talenten én ervaren spelers, soms van buitenaf. Bovendien zorgt de onlangs gestarte Onder -21 selectie, welke samen met teams van deze leeftijdscategorie uit het Betaald Voetbal competitie speelt op het hoge divisie niveau, ervoor dat er een sportief aantrekkelijke “brug” is geslagen en de doorstroming naar de A-selectie bevorderd wordt.

De gehanteerde structuur van de KNVB regionaal gecertificeerde Hercules jeugdopleiding, waar nagenoeg alle eerste teams op divisie niveau uitkomen in combinatie met het landelijke Topamateur niveau van het eerste zondag team, heeft ertoe geleid dat Hercules tot de top 15 van beste amateurclubs van Nederland behoort.

Ons eerste komt ook uit in de landelijke KNVB beker.

Op 21 september 2017 waren wij weer even terug in ons oude stadion de Galgenwaard op het Hercules plein!

Thuis voor de beker tegen FC Groningen zagen ruim drie duizend Herculanen en Herculienen vanaf een propvolle hoofdtribune in stadion de Galgenwaard - en nog vele anderen live via Foxsport op de televisie - Hercules met 1-0 voorkomen om na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 2-4 strijdend ten onder te gaan.

De organisatie van de zondag A- selectie en Onder 21 selectie, aanstelling trainers en staf e.d. valt binnen het Veldvoetbal Bestuur onder de portefeuille: Topvoetbal en wordt operationeel vorm gegeven door het Team Topvoetbal.


Team Topvoetbal:

Sydney Volten, Vz Team Topvoetbal, Bestuurslid Veldvoetbal, budget verantwoordelijk;
Ton Goené, Lid Team Topvoetbal, werving én selectie, in – en externe scouting;
Werner van Geelen, Lid Team Topvoetbal, werving én selectie, in – en externe scouting;
René van der Kooij, Lid Team Topvoetbal, Hoofdtrainer A- selectie én Technisch Manager.

Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuarrow-right
X