Agenda

Vriendinnendag 2021, een topdag!

7 mei 2021

Op zaterdag 24 april was het zover, de jaarlijkse vriendinnendag van Hercules. Zo’n 60 enthousiaste meiden hebben onder leiding van de dames van de seniorenelftallen een sportieve, gezellige en zonnige voetbaldag beleefd!

In de ochtend waren de jongste meiden aan de beurt en in de middag de meiden van 13 tot 18 jaar. Na een gezamenlijke warming-up gingen de meiden in groepjes een circuit van verschillende oefeningen bij langs. Zo moesten ze bijvoorbeeld punten scoren bij het gatendoekspel, verschillende partijtjes werden afgewerkt en werd er voorbereid op de finale voor de penaltybokaal. Dit was een spannende strijd, met als winnaars Josephine en Maike. Met een goedgevulde goodiebag en mooie voetbalherinneringen gingen de meiden én begeleiders weer naar huis.

Veel enthousiaste deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld om lid te worden! Kon je er niet bij zijn en wil je meer informatie over het meidenvoetbal bij Hercules? Neem dan gerust contact op met Aniek Scholten via meiden.voetbal@usvhercules.nl.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down