Agenda

Verandering USV Hercules clubkleding, seizoen 2022/2023.

19 juli 2022

Zoals jullie weten hebben we als club een samenwerking met Voetbalshop Utrecht over het leveren van Quick kleding voor onze club USV Hercules. Helaas hebben we moeten constateren dat Voetbalshop Utrecht en Quick de verwachtingen van het leveren van Quick kleding voor komend seizoen niet volledig kan waarmaken. Reden is dat Quick de bestelde USV Hercules kleding niet op tijd in hun magazijn kan krijgen vanwege de Corona perikelen. De fabrieken waar Quick produceert kunnen niet op volle kracht draaien waardoor de geplaatste orders later zullen binnenkomen dan gepland.

Het bestuur Veldvoetbal heeft hierover gesprekken gevoerd met Voetbalshop Utrecht en Quick en hebben uiteraard begrip getoond voor de situatie, maar helaas hebben we als vereniging ook te maken met het voetbalseizoen dat voor de deur staat. We hebben kortom als club kleding nodig voor jullie als leden en hebben samen met Voetbalshop Utrecht een oplossing gevonden welke voor ons werkbaar is.

Wat gaan we doen:

•   Wedstrijdkleding blijft Quick dit seizoen.

•   trainingskleding gaat Nike tijdelijk verzorgen. Deze mag je aanschaffen, het is geen verplichting. Mocht je doen besluiten toch voor Quick te kiezen, houdt er dan rekening mee dat de levertijd onbekend is.

Op basis daarvan heeft Voetbalshop Utrecht de USV Hercules webshop aangepast. Er is nog enige beschikbaarheid om USV Hercules Quick kleding te bestellen voor leden die dat wensen. Mocht je dit willen, klik dan hier.

Als bestuur begrijpen we dat geen ideale situatie is, maar we menen hiermee een oplossing te bieden aan onze leden.

Uiteraard blijven we met Quick en Voetbalshop Utrecht in gesprek en kijken we samen naar toekomst van onze clubkleding. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we jullie hierover informeren.

Veldvoetbal bestuur USV Hercules.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down