Scheidsrechters

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, wedstrijden in goede banen te leiden. Bij Hercules werken we er daarom aan om ons keurkorps uit te breiden en goed op te leiden. Er wordt daarom elk jaar verschillende opleidingsmomenten georganiseerd. Een grote voetbalvereniging als USV Hercules heeft wekelijks veel wedstrijden op het programma staan. Om elke wedstrijd in goede banen te leiden werken we daarom met een Google Docs.

Werkwijze scheidsrechters

Om alle wedstrijden te in goede banen te leiden werken we met een Google Docs. Alle teams die op een heel veld spelen worden hierin opgenomen. Alle teams zijn zelf verantwoordelijk voor het invullen en bijhouden van het schema.

Klik hier voor het Google Docs scheidsrechters.

Klik hieronder voor uitleg over hoe te werken met het Google Docs
Informatie scheidsrechters jeugd

Nieuwe scheidsrechters

Ken jij iemand die wilt fluiten of scheidsrechter wil worden bij USV Hercules, heb je suggesties hoe het beter kan of heb je een andere vraag over scheidsrechters? Neem dan contact op met Koen Vermooten, bestuurslid wedstrijdzaken via wz.voetbal@usvhercules.nl.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X