Agenda

Onfortuinlijk Hercules laat Groene Ster ontsnappen met remise

5 december 2022

Hercules speelde de eerste helft tegen Groene Ster in een te laag tempo, kende weinig creativiteit en maakt te veel de verkeerde keuze om doeltreffend te kunnen zijn. Bovendien speelde de Limburgse formatie een prima eerste helft. Dat goede spel werd in de 39-ste minuut beloond toen de Hercules defensie een overtreding in de 16 meter maakte en aanvoerder Dylan Zwartjes de penalty onberispelijk binnen schoot, 0-1.

Hercules kwam in de tweede helft goed uit de startblokken en met de omzetting van Lars Vermeulen naar de vleugel en Oussama Lahri op de nummer 10 positie werd Groene Ster volledig vastgezet. De ene na de andere aanval rolde Hercules op de Groene Ster defensie af maar had het broodnodige vleugje geluk niet aan haar zijde, de bal viel iedere keer net niet goed of Groene Ster keeper, Voss lag in de weg. Uiteindelijk was het aanvoerder Nathan Bijl die met een strakke kopbal in de 82-ste minuut de verdiende gelijkmaker liet aantekenen, 1-1. Hercules perste er nog een slotoffensief uit maar kon de winst niet naar zich toe trekken. Groene Ster heeft zich in de tweede helft louter met verdedigen bezig gehouden en geen enkele kans weten te creëren. Groene Ster tevreden met het puntje en Hercules teleurgesteld met de remise.

Volgende week wacht de laatste competitiewedstrijd van 2022 uit tegen v.v. Dongen dat na de 4-2 zege op GVV Unitas de smaak weer te pakken heeft. Hercules kan dus aan de bak

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down