Agenda

Voetbal 2-daagse Krokusvakantie

24 januari 2021
Beste ouders/verzorgers,

Allereerst nog de beste wensen voor een gezond en sportief 2021! Ondanks de verlenging van de lockdown hebben we weer mooie evenementen in het verschiet liggen. Op 25 en 26 februari vinden de USV Hercules Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie plaats. De USV Hercules Voetbaldagen vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM. De USV Hercules Voetbaldagen zijn voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar en vinden geheel buiten plaats.

De USV Hercules Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie
De USV Hercules Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie zijn de leukste voetbaldagen in Utrecht en omgeving. Het zijn de voetbaldagen waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens de USV Hercules Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

Thema: Olympische Winterspelen
De USV Hercules Voetbaldagen zijn sowieso meer dan voetbal. Tijdens de voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens de USV Hercules Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie is het thema dit keer: Olympische Winterspelen. Tijdens de voetbaldagen is er extra aandacht voor diverse sporten die worden beoefend tijdens de Olympische Winterspelen.

Vroegboekprijs van € 99,- bij inschrijven voor 1 februari
Als u uw kind inschrijft voor 1 februari voor de USV Hercules Voetbaldagen in de voorjaarsvakantie dan profiteert u nog van de vroegboekprijs van € 99,- voor 2 dagen. Als u uw kind na 31 januari inschrijft bedraagt de prijs € 115,-.
Alle kinderen dragen het USV Hercules Voetbaldagen tenue tijdens de USV HerculesVoetbaldagen, mocht dit tenue al in bezit zijn, dan hoeft de € 30,- extra voor het tenue niet voldaan te worden. 

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.  

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com. 

We verwelkomen uw kind graag op 25 februari bij de eerste USV Hercules Voetbaldagen van 2021! Tot dan!

Met vriendelijke groet,
 
Ubuntu Sport
Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down