Agenda

Mitchell Zwart kiest voor langer verblijf bij Hercules

12 juli 2022

Na eerder aangegeven te hebben elders meer speelminuten te willen maken heeft de 27-jarige verdediger, Mitchel Zwart toch gekozen voor een langer verblijf bij 3e Divisionist Hercules. Zwart die gesprekken voerde met diverse andere divisieclubs komt dus terug op zijn eerdere beslissing en blijft dus bij Hercules.

Hoofdtrainer , René van der Kooij “ Wij zijn content dat Mitchell kiest voor een langer verblijf bij Hercules. Mitchell heeft zich prima doorontwikkeld en de kans op meer speelminuten wordt voor hem daardoor ook steeds groter. Bovendien speelt daarbij een competitie met maar liefst 34 wedstrijden een rol waarbij het spelen van doordeweekse wedstrijden om een eventuele Corona stop op te vangen eveneens een rol speelt. Een brede kwalitatief gelijkwaardige selectie is in die setting op dit niveau cruciaal, zo geeft de actualiteit aan.”

Mitchel Zwart heeft zoals reeds eerder aangegeven het bijzonder naar zijn zin bij Hercules hetgeen eveneens een extra argument voor hem geweest is om op zijn eerdere beslissing om te vertrekken terug te komen. Zwart begint aan zijn derde seizoen bij Utrechts hoogst spelende amateurclub.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down