Agenda

Masterclass Kijkgedrag

20 februari 2021

Masterclass Kijkgedrag op 22 februari bij USV Hercules

Geniet jij ook zo van de steekpasses van Frenkie en Hakim Ziyech? Uiteraard hebben deze spelers een geweldige techniek, maar vooral ook zien zij het moment om de bal te geven. Je ogen en hersenen spelen een zeer belangrijke rol in de keuzes die spelers maken in wedstrijden. Heb jij de motivatie om te werken aan je eigen ontwikkeling? Kom dan naar de Masterclass Kijkgedrag tijdens de voorjaarsvakantie.

De Masterclass Kijkgedrag bij USV Hercules is voor alle kinderen van 13 tot en met 17 jaar en vindt plaats op het vindt plaats op Sportpark Voordorp op maandag 22 februari van 15:00 tot 17:00. De kosten bedragen € 25,-.  

Tijdens een 2 uur durende masterclass krijg je alle mogelijk tips en trics op het gebied van kijkgedrag op het voetbalveld. We zullen aandacht hebben voor om je heen kijken, coördinatie en gaan werken met de bekende Smartgoals. Bovenal willen we jou inspiratie geven om na deze masterclass verder te kunnen werken aan jouw kijkgedrag.

De training zal onder leiding staan van de zeer ervaren trainers Marco Neuvel en Matthijs Blijham. Marco heeft zijn UEFA-A diploma en speelde in de jeugd van Ajax, Matthijs is werkzaam bij USV Hercules als trainer van de onder 17-1 en is speler van het eerste elftal.

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter?

Schrijf uw kind snel in via deze link

Corona maatregelen

USV Hercules en Ubuntu Sport nemen de verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus, daarom zijn, direct na de eerste uitbraak van het virus al, alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.


Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com

We verwelkomen uw kind graag op 22 februari bij de eerste USV Hercules Masterclass van 2021! Tot dan!

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down