Agenda

Inzameling sportkleding voor Myra Bilingual School in Gambia.

29 augustus 2022

Heb jij nog sportkleding die te klein is of niet meer gebruikt wordt? Doneer ze aan de Bymyra Bilingual School in Gambia.

De Utrechtse Stichting Kameroen Werkt! helpt mensen in Kameroen en Gambia om een zelfstandig bestaan op te bouwen. De stichting heeft bijvoorbeeld geholpen bij de verbouwing en modernisering van de Bymyra Bilingual School in Banjul (Gambia) met hulp van leningen van Nederlandse particulieren. Ook worden regelmatig schoolmaterialen en kleding vanuit Nederland opgestuurd.

Hercules doneert een grote partij oude wedstrijdshirts en -broeken aan de Bymyra Bilingual School in Gambia. Help mee! Alles is welkom: shirts, broeken, sokken, schoenen. Kijk hier voor meer informatie.

Breng je oude sportkleding op donderdag 1 september tussen 19:00-21:00 naar kleedkamer 15 (boven) of zaterdag 3 septmeber tussen 10:00-16:00 bij Commissie van Ontvangst.

Hercules doneerde eerder aan projecten in Ghana (zie foto), Paraguay en Namibië. Met dank aan Jan Luijks en Hans ten Zweege. Ken jij ook een goed doel waar Hercules in de toekomst oude kleding aan kan schenken? En kun je dat organiseren? Stuur dan een bericht aan kledingcommissie@usvhercules.nl.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down