Agenda

Hercules zondag op bezoek bij OSS 20

31 oktober 2022

Na de voortreffelijk gespeelde bekerwedstrijd tegen NAC Breda wacht de competitie weer. Hercules gaat zondag naar het sterke s.v. O.S.S.’20 dat de 5e plaats op de ranglijst inneemt met 19 punten uit 11 wedstrijden, slechts 3 punten minder dan Hercules. De ploeg is ten opzichte van vorig seizoen op een enkele plaats gewijzigd en heeft met Roy de Haan een nieuwe trainer aan het roer. Voor Hercules spits, Tim Waterink is het een weerzien met zijn vorige ploeggenoten, hij is een van de spelers die dit seizoen vertrokken uit Oss.

Zoals gezegd weinig mutaties aan de zijde van s.v. O.S.S.’20 waar onder meer de routiniers Rob van Sonsbeek, Bram Eltink, Jos Peltzer en Tony de Groot nog steeds van de partij zijn. Voor Hercules altijd een lastige uitwedstrijd op het niet al te beste natuurgrasveld in Oss.

Hercules trainer, René van der Kooij hoopt de resultaten van de laatste wedstrijden waaronder de fraaie 3-1 zege op HSC’21 door te kunnen trekken. De selectie is compleet én fit.

De wedstrijd in Oss begint zondagmiddag om 14.00 uur en staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter, Frank de Winter. Hij wordt geassisteerd door de heren Smets en Kiremit.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down