Agenda

Hercules wacht thuiswedstrijd tegen sterk Blauw Geel 38 / JUMBO

27 februari 2023

Hercules speelt zondag thuis tegen runner-up Blauw Geel’38. De ploeg uit Veghel doet het dit seizoen voortreffelijk en staat op een 3e plaats met 45 punten, 6 punten meer en een wedstrijd meer dan Hercules. De tweede periodetitel ging hen echter net aan de neus voorbij omdat VVSB te sterk was. Veel wedstrijden wonnen de Brabanders met 1 doelpunt verschil en waar zelfs een serie van 1-0 overwinningen bij zat. Maakt niet uit het leverde steeds weer de 3 punten op.

In de eerste wedstrijd tegen Blauw Geel’38 dit seizoen was Hercules niet bij de les. In het eerste halfuur liep het een 2-0 achterstand op die uiteindelijk gerepareerd kon worden en tot een einduitslag van 2-2 leidde. De ploeg van scheidend trainer, Niels van Casteren is een pittige tegenstander die – net als Hercules - volop in de race is om een nacompetitie plek af te dwingen. Om die reden is de wedstrijd van zondag voor beide teams van cruciaal belang.

Hercules beschikt over een nagenoeg complete én fitte selectie en zal aan de bak moeten. Zondag tegen koploper ADO’20 gaf het van quitte af aan al haar intenties prijs en dat leverde een 1-0 voorsprong op. Echter, de wedstrijd duurde slechts 13 minuten vanwege de ongelukkig opgelopen zware blessure van ADO’20 verdediger , Sem Kroon die zijn enkel op twee plaatsen en kuitbeen brak en waarna het duel terecht werd gestaakt. Laten we hopen dat het zondag een normaal verlopende en kwalitatief goede wedstrijd wordt.

He duel begint zondag op Sportpark Voordorp om 14 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Paarhuis. Hij wordt geassisteerd door de heren Tramper en Bleeker.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down