Agenda

Hercules wacht loodzware uitwedstrijd tegen UNA in Veldhoven

28 november 2022

Zondagmiddag treft Hercules v.v. UNA in Zeelst. De ploeg van trainer, Harrie Gommans heeft uit 15 wedstrijden 26 punten gehaald en staat op de 5e plaats op de ranglijst. De Zeelstenaren hebben uitgesproken voor promotie te gaan, een ambitie die gelet op de ervaring en kwaliteit in de selectie niet meer dan normaal is. Tot op heden zijn de resultaten nog niet helemaal wat men er van verwacht had, 8 keer een gelijkspel en kan v.v. UNA dus als koning van de gelijkspelen gekroond worden. De duels tussen v.v. UNA en Hercules zijn wedstrijden van een goed niveau en altijd met een hoge intensiteit. Vorig seizoen was het Hercules dat aan het langste eind trok met een 4-1 thuis zege en een eclatante 1-5 winstpartij in Zeelst. Echter, resultaten uit het verleden kunnen de prullenbak in en zijn geen garantie voor nieuwe positieve resultaten.

Hercules treft een goede tegenstander met ervaren spelers als onder meer Brian Boogers, Niek van Boekel en de jonge talenten Sten Senders en Juul Respen. Hercules is dus gewaarschuwd en kan aan de bak.

Trainer, René van der Kooij kan over een complete én fitte wedstrijd selectie beschikken. De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter, Dave de Vries uit Amstelveen. Hij wordt geassisteerd door mevrouw Snoeren en de heer Capaci.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down