Agenda

Hercules wacht loodzware uitwedstrijd in Noordwijkerhout op bezoek bij VVSB

13 februari 2023

Komende zondag gaat Hercules op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst, VVSB. De ploeg van trainer, Wilfred van Leeuwen heeft 4 punten minder dan koploper ADO´20 maar verkeert in een uitstekende vorm, staat bovenaan in de tweede periode en is op jacht naar de eerste plek. Bij winst én puntenverlies van Blauw Geel´38 kan de ploeg uit Noordwijkerhout zondag de periodetitel pakken.

VVSB kent een aantal geroutineerde spelers op dit niveau waarin voorin de snelle Leroy George (onder meer voormalige FC Utrecht) en de kopsterke Jesse van Nieuwkerk de gevaarlijke spitsen zijn. Zij worden gevoed door Danny Bakker (volgend jaar v.v. Katwijk) en Ian van Otterloo. En met Ruben Valk staat een betrouwbare sluitpost in het doel. Kortom, een degelijke ploeg.

De eerste wedstrijd tussen beide teams was er één van prima kwaliteit met een hoge intensiteit en eindigde onbeslist in een 2-2 gelijkspel. Hercules is met twee winstpartijen goed uit de winterstop gekomen en raakt steeds beter in vorm. Het zal zondag die verbeterde vorm nodig hebben in het duel met VVSB.

De Hercules selectie is fit én compleet en trainer René van der Kooij zal zijn team ongetwijfeld met een goed voorbereid strijdplan de kunstgras wei in sturen. Dat VVSB de afgelopen 10 wedstrijden op rij gewonnen heeft zal een extra motiverende prikkel zijn immers zij komen nu steeds dichter bij een nederlaag.

De wedstrijd in Noordwijkerhout begint zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Alwin Steeg. Hij wordt geassisteerd door de heren Otten en Beemsterboer.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down